This antenna consists of a 0.52m reflector, feeder, and antenna mounting bracket. The mounting bracket is designed for installation on a vertical pipe of diameter 35mm to 75mm. The precise antenna mounting bracket provides an adjustment range of ±30° elevation
HP Performance Serisi — ANT-HP5529N, gürültülü ortamlarda çalışmaya uygun, çok düşük yan loblar ve arka loblara sahip yüksek performanslı parabolik antendir. MIMO çözümleri için uygundur ve özellikle PTP uygulamaları (>50 km LOS koşulları) için tasarlanmıştır.
MikroTik CRS305-1G-4S+IN, MikroTik'in kompakt ve yüksek performanslı bir 10G SFP+ switch modelidir. Özellikle küçük ofisler, laboratuvarlar ve ağ test ortamları için uygundur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.